Roots Reset - De enige echte manier om Japanse duizendknoop volledig te bestrijden

In de strijd tegen de gevreesde Japanse duizendknoop is er nu eindelijk een effectieve en biologische oplossing: Roots Reset®. Deze bewezen methode biedt niet alleen een krachtige bestrijding van de Japanse duizendknoop, maar herstelt ook de biodiversiteit van de bodem op een natuurlijke wijze.

Wat maakt Roots Reset® zo uniek? Allereerst is het een gepatenteerde methode die in nauwe samenwerking met groenaannemers wordt ingezet voor diverse grondeigenaren, waaronder gemeenten, provincies, spoorwegbeheerders, havens, waterschappen, projectontwikkelaars en gronddepots. De resultaten spreken voor zich, met succesvolle toepassingen op meer dan 250 locaties in Noordwest-Europa.

Het tweeledige proces begint met het verrijken van de bodem met het plantaardige product CleaRoot®, vrij van chemicaliën en genetisch gemodificeerde organismen. Vervolgens wordt de bodem zuurstofdicht afgedekt, wat leidt tot de afbraak van de wortels van de Japanse duizendknoop. Tegelijkertijd bloeit de biodiversiteit van nuttige microben in de bodem op, waardoor de bodem vitaal wordt en klaar is voor nieuwe aanplant.

Wat maakt Roots Reset® zo revolutionair? Het is niet alleen milieuvriendelijk en vrij van chemische middelen, maar het elimineert ook de noodzaak van het afgraven en afvoeren van grote hoeveelheden grond. De grond kan op locatie blijven, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en minimalisering van de impact op de omgeving.

Roots Reset® biedt een specifieke aanpak voor elke situatie, zowel in-situ als in-depot (zowel op locatie alsook bij een grondbank). Met een doorlooptijd van 6 tot 10 maanden, waarvan minstens 6 maanden in de warmere periode van het jaar, biedt het snel en efficiënt resultaat zonder het gedoe van herhaalde interventies.

Kortom, Roots Reset® is niet zomaar een methode; het is de eerste en enige effectieve biologische wijze om Japanse duizendknoop te bestrijden. Zeg vaarwel tegen afgraven en afvoeren van grond met Japanse duizendknoop, en verwelkom een gezonde bodem zonder Japanse duizendknoop op de meest innovatieve en duurzame manier mogelijk.